Den letteste måten å få noe gjort

Ofte blir jeg positivt overrasket av å se over gamle notater på mobilen. Gode idéer som jeg ikke engang husker å ha skrevet ned, har jeg noen måneder senere fullført uten å ofre det en tanke.

Du vet hvor effektivt det er å skrive ned det du vil få gjort.Ved å skrive det ned blir det på en måte mer «virkelig», og plutselig er bare handling unna virkelighet.

Grunnen til at det blir så mye enklere er fordi du har tatt en «drøm/fantasi/tanke» og gjort det om til teori..som er det naturlige steget før å gjøre noe praksis.

Av alle tanker/idéer du har i løpet av en dag, bevisst eller ubevisst, så er det tanken du skriver ned som viktigst for deg. Du har gitt dem nok oppmerksomhet til å aktualisere dem på papiret. Disse tankene er nå markert som viktige, og du vil automatisk vil bevege deg mot dem.

Altså det å skrive noe ned er første steget i manifestering av tanke til virkelighet.

Handlingen av å skrive ned tanken binder fantasi og virkelighet sammen på enklest mulig måte.

Merk, jeg sier ikke at du skal skrive en «to-do»-liste. Jeg sier at bare ved å skrive det ned, selv om du aldri ser på notatet igjen, vil du automatisk jobbe deg mot denne virkeligheten.  Du trenger aldri å se på dem igjen, men når du gjør vil du bli overrasket. Det som en gang bare var en tanke, er nå virkelighet.

Så dersom du vil ha noe gjort, enten det er et enkelt gjøremål eller en visjon for fremtiden, er det første og letteste steget bare å skrive det ned.

Hva mener du?