En ubevisst grunn til selvsabotasje

Les dette dersom du vil vite hvorfor vi fortsetter å tro på ting, selv om vi ikke har argumenter, fakta eller logikk til å støtte opp under det vi tror på.

—-
«Hvor ofte har jeg sabotert for meg selv ved å identifisere meg med informasjonen jeg konsumert?» tenkte jeg alarmert…

Jeg hadde akkurat innsett at jeg ikke bare hadde trodd, men tviholdt på flere markedsføringsbløffer i fra treningsbransjen i mange år. Feilslåtte idéer basert på argumenter som ikke burde tåle 15 sekunder med rasjonell tankegang.

Hvordan kunne dette skje?! Jeg hadde drevet med idrett, studert idrett og jobbet på et treningssenter i flere år – uten å se at folk som praktiserte dette – fikk noe form for resultater eller fremgang! Selv med «LIVE»-empiri rett foran nesen godtok jeg ikke bevisene…

En skjult grunnen til at folk ikke klarer å endre seg:

​De er identifisert med tankene sine.

Tankene dine er preget av informasjon du har tatt inn og gjort en del av deg:
Du er hva du gjør, og handlingene dine er styrt av tankene som igjen er preget av informasjonen du konsumerer.

Derfor blir informasjonen du konsumerer: Deg.

Klarer du å løsrive deg fra feilinformasjon?

Å gi slipp på etablerte «sannheter» krever da at du løsriver deg fra deg selv. Du kan derfor ende opp med å sabotere for deg selv; pga at du er identifisert med tilfeldig informasjon.

Informasjon du har plukket opp på livets landevei. Informasjon som kan være direkte feil.
Den eneste måten å frigjøre seg fra dette; er å innse at du ikke er tankene dine og at informasjon kun er informasjon.

Informasjonen har kanskje preget handlingene dine og formet din ubeviste personlighet, men ikke mer. Neste gang noen utfordrer deg på det du tror på. Husk at de ikke utfordrer deg som person, men informasjonen du er identifisert deg med.

Slik unngår du å sabotere for deg selv

Så istedenfor å bli fornærmet eller indignert. Tenk heller: «Er jeg blitt feilinformert?». Da får du umiddelbart sjansen til å forbedre deg, uten at du trenger å «tape ansikt». Du kan gå videre livet uten å ubevisst sabotere deg selv pga identifisering med feilinformasjon.


Dersom du vil vite mer om hvordan du kan unngå å sabotere for deg selv:  Anbefaler jeg deg å ta i bruk tidsfrihet-verktøyet FokusKvadranten. Den lærer du mer om i boken:
“TRE STEG TIL TIDSFRIHET -HVORDAN MESTRE TIDSKLEMMA, TIDSTYVER & TANKEKAOS PÅ TO MINUTTER”


Trykk på her for å PRØV BOKEN GRATIS i 14 dager og FRI FRAKT.

 

Hva mener du?