Hemmeligheten til suksess er en illusjon

Se for deg en tryllekunstner: En person som får det umulige til å skje. Eller det virker som han gjør det. Tryllekunstneren skaper illusjoner som får deg til å tvile på virkeligheten – selv om du vet at det kun er et triks.

Siden du vet at du blir lurt prøver du alt du kan å finne ut hva han gjør. Så det første du gjør etter trikset er over; er at du ber han om å gjøre det en gang til. Ikke nødvendigvis for å se illusjonen, men for å avsløre han.

Ettersom du ikke klarer å avsløre fingerferdighetene hans andre gangen heller, ber du han om å gjøre det igjen – og igjen.

Men gang på gang klarer han å lure deg.

Du blir imponert, litt irritert og stadig mer interessert i å vite hvordan han klarer å skjule trikset for deg. Til slutt gir du opp ”observasjons”-strategien.

Istedenfor å prøve å se det. Går du over til ”vær-så-snill-å-si-hva-du gjør”-strategien. Du prøver alt du kan å overtale han til å avsløre illusjonen. Men du klarer ikke å forføre han.

Grunnen er at tryllekunstneren vet hva som skjer når trikset blir avslørt. Magien forsvinner.

Illusjonisten vet at han ødelegger alt dersom han avslører hva han egentlig gjør. Ikke bare for seg selv, men for de som ser på også.

I det øyeblikket sannheten blir avslørt mister folk interessen helt.

De hadde håpt at det skulle være noe nytt og spennende. Men når de gjenoppdager det de ”allerede visste” – mister de interessen.

Slik er det også med suksessoppskriften til Petter Northug:

De fleste tror de er interessert i å lære ”hemmeligheten” som ligger bak hans suksess. Men jeg har etterhvert lært meg at folk flest egentlig ikke vil vite det.

Når folk tror at det er en hemmelighet bak en suksesshistorie er folk flest interessert. Men så fort det viser seg at de ikke kan unngå grunnprinsippene jakter de videre etter lettvinte løsninger.

Men identifiserer du deg som ”folk flest”…?

Siden du leser dette. Regner jeg med at du ikke identifiserer gjør det. Jeg tror at du er en få personer som virkelig ønsker å vite hva som skal til for å lykkes.

Om dette stemmer anbefaler jeg deg å se presentasjonen der jeg avslører de tre grunnpilarene i Petter Northugs suksessoppskrift.

Trykk her for å se presentasjonen: «Hvorfor folk flest ikke vil lære suksessoppskriften til Petter Northug…»

Hva mener du?