Hvordan raskt og enkelt dele bilder (i virkeligheten!)

Alle liker å ta bilder og vise dem frem, men det er ikke alltid at du ønsker å dele dem på Facebook eller andre sosiale medier. Av og til vil du vise dem direkte fra telefonen til mennesker du er med i virkeligheten(!).

Problemet er at det kan være litt skummelt å gi fra seg mobiltelefonen for å vise frem bildene. Hva skal du gjøre for at å unngå at disse folkene begynner å sveipe for å se flere bilder? Bilder som du kanskje ikke ønsker å dele? Hva gjør du da? Det er her den enkle og brukervennlige «Overswipe» bilde-appen hjelper deg.

Den gjør det enkelt for deg å dele de bildene du vil vise, uten at du trenger å bekymre deg for at du kommer til å vise mer enn du ønsker.

Du lager helt enkelt et «fotoalbum» ved å markere de bildene du ønsker å vise og trykker på vis knappen. («display»). Da får personene du gir telefonen til kun tilgang på de forhåndsvalgte bildene. Den er gratis, men det anbefales å bruke syv ekstra kroner og oppgradere til fullversjon av appen. Da kan aktivere beskyttelse av galleriet ditt med en tilgangskode  og vise ubegrensent antall bilder om gangen.

Hva mener du?